zondag 24 januari 2010

Waasland Ballonning Temse

Waasland Ballooning

Kardinaal Cardijnlaan 5

9140 Temse

Tel.: 0479-65 61 46

E-mail:kristof.dewaele@telenet.be

BTW: BE 0874.979.590

Fintro: 143-0632924-03

Droomt u ook al lang om de unieke ervaring van een ballonvaart mee te maken? Of wenst u iemand een onvergetelijk geschenk aan te bieden?

Waasland Ballooning verzorgt exclusieve passagiersvaarten, VIP-ballonvaarten voor 2 personen, huwelijksaanzoeken en ballonvaarten voor bedrijven.

Ontdek op onze website meer over het balonvaren en hoe uw ballonvaart er kan uitzien.

Heeft u na dit bezoek nog vragen, aarzel niet ons geheel vrijblijvend te contacteren.

We bieden u graag antwoord op al uw vragen.


Met genoegen stellen wij ons graag even aan u voor.

Waasland Ballooning is een professioneel ballonbedrijf met een ruime ervaring op gebied van warme luchtballons en ballonvaarten.

Veiligheid komt steeds op de eerste plaats bij de ervaren piloten en grondcrew. Elke ballonvaart opnieuw zetten zij zich met evenveel gedrevenheid in om van elke ballonvaart een succes te maken.

De drijvende kracht achter Waasland Ballooning is zaakvoerder en piloot Kristof De Waele.


Ballonvaren kan men theoretisch het hele jaar door. Toch zijn de maanden april tot oktober de meest gunstige maanden op het gebied van weersomstandigheden om te ballonvaren. Dit wil niet zeggen dat er in de andere maanden geen ballonvaarten kunnen plaatsvinden.

Waasland ballooning biedt een hele waaier aan mogelijkheden om van uw ballonvaart een onvergetelijke belevenis te maken.

Je kan bij ons terecht voor een klassieke ballonvaart vanaf 1 persoon tot grote groepen.

Heeft u iets speciaal te vieren zoals een huwelijksaanzoek, huwelijksverjaardag, verjaardag of gewoon zomaar, dan kunt u bij ons ook terecht voor een exclusieve VIP-ballonvaart voor 2 personen, zonder andere passagiers aan boord van de ballon.

Bedrijven:

Bent u met uw bedrijf op zoek naar een originele en onvergetelijke incentive om uw personeel, klanten of zakenrelaties in de watten te leggen?

Dan is een ballonvaart een schitterend medium. De mensen die door uw bedrijf van een mooie ballonvaart mochten genieten, zullen de ballonvaart en uw bedrijf nooit vergeten.

Een eigen publicitaire warmeluchtballon:

U heeft wellicht al veel ge�nvesteerd in publiciteit en marketing, maar heeft u ooit al eens aan een eigen warmeluchtballon gedacht?

Een gigantisch reclamepaneel zwevend door de lucht, waarmee je ook nog eens je zakenrelaties kan verwennen.

Ballonreclame is zeker niet duur in vergelijking met veel andere media. Denk maar aan reclame op radio en tv, advertenies in kranten en magazines, enz.

Uw ballon stijgt regelmatig op vanaf grote evenementen en vaart boven dicht bevolkte gebieden.

Heeft u interesse in deze vorm van reclame, aarzel dan niet om ons geheel vrijblijvend te contacteren. We maken graag tijd voor u om alles tot in de puntjes voor te stellen.