zondag 24 januari 2010

ballonavontuur - luchtballonvaarten Oost-Vlaanderen

droomt u ervan om eens mee te varen met een luchtballon of wilt u iemand een onvergetelijk cadeau bezorgen? Vaar met ons mee en uw droom wordt werkelijkheid!

Wij verzorgen ballonvaarten voor kleine groepen tot 4 personen. Hierdoor kunnen we al onze passagiers steeds persoonlijk begeleiden in een ontspannen sfeer.
U vaart mee in een ruime comfortabele mand, voorzien van beschermkussens. Dit zorgt voor een veilig gevoel tijdens de vlucht. De vlucht zelf duurt minstens 1 uur tot max. 1u30.

Men kan bij ons al een luchtballonvaart boeken vanaf 1 persoon, in dit geval deelt u de mand met nog andere passagiers (we varen steeds met een volle mand van 4 passagiers + de piloot). Kinderen kunnen meevaren indien ze over de mand kunnen kijken, die 1.20 m hoog is, en vergezeld worden van een volwassen persoon.

Bij boeking van een vlucht voor 4 personen komen we ook in uw eigen streek opstijgen (in Oost- en West-Vlaanderen). Andere provincies op aanvraag.

Ballonvaart Cadeaubon

Bent u op zoek naar een origineel en onvergetelijk geschenk voor Kerstmis en nieuwjaar, verjaardag, jubileum, moeder- en vaderdag, of gewoon zomaar...?
Dan kunt u bij ons ook terecht voor een cadeaubon.

Kijk gerust even rond op onze website en overtuig u van de kwaliteit die wij bieden. Indien u nog vragen heeft na het bekijken van onze site, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen.

Ballonvaarten



Ballonvaarten


Geniet van de rust en het adembenemende uitzicht tijdens een ballonvaart vol afwisseling, boven landelijk schoon, dorpen en steden.

Ballonvaarten vinden in de zomer altijd plaats in de ochtend bij zonsopgang of 's avonds twee uur voor zonsondergang. Tijdens de wintermaanden kunnen we ook overdag ballonvaren.

We vetrekken meestal vanuit de Gentse regio of de Vlaamse Ardennen. De opstijgplaats wordt de dag zelf bepaald in functie van de windrichting en de landingsmogelijkheden,zodat we een mooie en veilige vaart kunnen maken van minstens één tot anderhalf uur.

De dag waarop de vlucht zal doorgaan wordt U in de loop van de namiddag door ons telefonisch gecontacteerd om het uur en de plaats af te spreken. Mocht de vlucht door slecht weer niet kunnen doorgaan, dan maken we onmiddelijk een nieuwe afspraak.

Voor een ballonvaart mag U toch rekenen op een totale activiteit van ongeveer 3 uur. We spreken een uur voor het opstijgen af op het opstijgterrein, de passagiers krijgen eerst een korte briefing, waarna de ballon wordt klaargemaakt. De vlucht zelf duurt minstens 1 uur tot max. 1.30u.
Onze passagiers worden bij het ganse gebeuren betrokken en mogen gerust meehelpen bij het uit- en terug inpakken van de ballon.

Na de landing en het terug inpakken van de ballon drinken we nog een glaasje en kan men nog wat napraten over de unieke ervaring van het ballonavontuur.

Om na de vlucht gemakkelijk terug naar huis te kunnen keren, vragen wij U om ervoor te zorgen dat er iemand van uw familie of vrienden met de wagen onze volgwagen kan volgen tijdens de vlucht.


Een ballonvaart als geschenk? Een tof idee!



Wenst U iemand een ballonvaart als geschenk te geven? Dan kunt U bij ons een cadeaubon bestellen, waarop U een persoonlijk berichtje kunt op schrijven.

Onze cadeaubonnen zijn een gans jaar geldig. De gelukkige kan ons na ontvangst van de cadeaubon steeds contacteren om een afspraak te maken.

Hoe kan ik een cadeaubon bestellen?

Bel 0496/71.38.87 of stuur een email naar: info@ballonavontuur.be

Vermeld ook steeds je naam, adres en telefoon-nummer in je email. Dan sturen wij u onmiddelijk een cadeaubon op samen met een factuur.
U kunt bij ons ook steeds een cadeaubon komen afhalen na telefonische afspraak.

Luchtballonvaart prijzen


Ballonvaart voor 1 tot 4 personen

De prijs voor een ballonvaart vanuit één van onze vaste opstijgplaatsen in de Gentse regio of de Vlaamse Ardennen bedraagt € 125 per persoon.

Deze prijs is inclusief:
# Vlucht van minstens 1 uur
# Verzekering en BTW
# Glaasje champagne na de vlucht

Een overzicht van onze opstijgplaatsen in de Vlaamse Ardennen:
# Gavere
# Geraardsbergen
# Herzele
# Lozer-Kruishoutem
# Oudenaarde
# Zwalm

Andere opstijgplaatsen:
# Deinze
# De Pinte
# Erpe-Mere
# Overmere-Nieuwdonk
# Wachtebeke

Kinderen kunnen meevaren indien ze vergezeld worden van een volwassen persoon.

U kunt uiteraard ook een ballonvaart boeken voor 1 persoon, in dat geval deelt U de mand met nog andere passagiers.

Bij boeking van een vlucht voor 4 personen komen we ook in uw eigen streek opstijgen (in Oost- en West- Vlaanderen). Andere provincies op aanvraag.

Onze luchtballon


luchtballon

Onze ballon is van Engelse makelij en heeft een inhoud van 3400 m³.
Met deze ballon kunnen piloot en 4 passagiers meevliegen.