vrijdag 22 januari 2010

Luchtballonvaarten Ladybird Antwerpen

Koningsbaan 66a
2580 Putte (Beerzel) Belgiƫ

Tel.: +32(0)15 23 33 69
E-mail: lambaerts@proximedia.be

Wat is er mooier dan zwevend als een vogel in de lucht, te genieten van de omgeving? Natuurgebieden, vijvers en bossen trekken aan uw oog voorbij en vormen samen een onuitwisbare indruk. Het is altijd een onvergetelijke ervaring en voor u is het nu mogelijk om zelf te ervaren wat het betekent om met de snelheid van de wind te genieten van een ballonvaart.

Bij mooi ballonweer kunt u 's morgens of 's avonds met onze ballon mee de lucht in.

Onze ballon
  • Naam: LADYBIRD
  • Immatriculatie: 00 BPV
  • Constructeur: RAVEN EUROPE
  • Type: 5.55.A
  • Bouwjaar: 1991
Deze luchtballon hebben we Ladybird genoemd, omdat er een lieveheersbeestje op de ballon staat. LADYBIRD is de Engelse naam voor lieveheersbeestje. luchtballonvaart

Een ballonvaart

Ballonvaren is volledig afhankelijk van de weersomstandigheden. Daarom gaat een ballonvaarder voor de vlucht steeds naar de meteodienst telefoneren om gegevens te vragen over de windsnelheid, bewolking en de algemene weerssituatie. Hierna worden de passagiers opgebeld om uur en plaats voor het opstijgen af te spreken (indien het mooi weer is). Het is verstandig om vrijetijdskleding en stevige schoenen te dragen. Koud is het daarboven niet, de kleding die je aan de grong draagt is ook voldoende voor in de lucht. Immers tijdens de vaart drijven we mee met de wind en is het dus minder koud.

U kunt met 2 personen meevaren. Na de landing gaan we samen met de crew de ballon terug inpakken. Hierna worden de passagiers na hun eerste vlucht steeds gedoopt (een plukje gras wordt in brand gestoken en gedoofd met champagne).

Als u ook zo'n unieke belevenis wenst mee te maken, dan kunt u steeds contact met ons opnemen. Samen kunnen we dan overleggen wanneer en hoe laat de ballonvaart kan plaatsvinden. Ook de prijs wordt dan afgesproken. Ikzelf zal op de dag van de vaart contact met u opnemen om verdere concrete afspraken te maken. Indien de weersomstandigheden het niet toelaten om veilig te varen, dan kan er altijd een nieuwe afspraak gemaakt worden.