maandag 25 januari 2010

Dream Ballooning, ballonvaarten Laarne

Dream Ballooning

Lagen Heirweg 28
9270 Laarne
Tel : 09/355.59.94
Gsm: 0475/63.22.02
Ondernemingsnummer: 0647.445.207
E-mail: dreamballooning@telenet.be

Samen:

* Met z'n 2 een unieke ervaring beleven in een luchtballon
* Iets vieren tijdens een ballonvaart hoog in de lucht
* Genieten van de champagne en de hapjes tijdens en na de ballonvaart
* Na de ballonvaart in een 4x4 terug naar de opstijgplaats

Een unieke ballonvaart die lang in het geheugen zal blijven.

Een exclusieve belevenis voor de unieke prijs van 450 euro voor 2 personen. Prijs incl. BTW voor een ballonvaart in de streek tussen Gent en Brussel.

Op aanvraag kunnen onze luchtballonnen opstijgen doorheen gans Vlaanderen, prijs op aanvraag.

Dream Ballooning nieuws
>>> Nieuwsberichten archief
Filzmoos 2010
20-01-2010 17:19

Sedert enkele dagen zijn we terug van onze Ballonweek te Filzmoos in Oostenrijk.

De weergoden waren ons gunstig gezind , en we hebben er 4 mooie vaarten kunnen maken.

Enkele foto's van onze luchtballon boven de besneeuwde alpen vind je op de volgende link :

http://www.dreamballooning.be/album.php?albumID=672

Veel kijkplezier !


Ballonvaren in de Alpen
6-12-2009 14:22

Dream Ballooning gaat vanaf 10 januari tot en met 16 januari terug gaan ballonvaren in de Oostenrijkse Alpen. We nemen deel aan de Internationale Ballonweek te Filzmoos.

Het is ondertussen reeds onze tiende deelname en dit jaar gaan we met een zeer kindvriendelijke ballon. We hopen terug mooie ballonvaarten te maken over de besneeuwde Bergtoppen van de Oostenrijkse Alpen.



Meer informatie vind je op website van het dorpje Filzmoos : http://www.filzmoos.at/de/winter/bergdorf/ballonwoche.html




Onze luchtballonnen terug startklaar !
5-11-2009 17:56

Afgelopen week gingen 2 van onze luchtballonnen op onderhoud en inspectie bij Schroeder Fire Balloons die nu volgens de Europese regelgeving werkt. Het volledig onderhoud omvat ondermeer de vervanging van alle dichtingen van de brander, controle van alle
componenten van het brandstofsysteem en testen op de treksterkte en de porositeit van de stof. De ballonnen kunnen terug vele ballonvaarten aan waarvan onze passagiers zeker zullen genieten.
Veiligheid boven alles in de luchtvaart !



Schroeder Fire Balloons
4-11-2009 21:33




Sinds kort is Luc gesprekspartner van Schroeder Fire Balloons in Schweich Duitsland. Daar deze ballonbouwer reeds jarenlang onze warmeluchtballonnen levert en Luc een perfecte brug is naar hen hebben ze hem gekozen tot gesprekspartner. Luc beheerst de Duitse taal perfect en heeft ook de nodige ervaring met de warmeluchtballons van Schroeder Fire Balloons. Piloten die vragen hebben betreffende een luchtballon of op het punt staan hun onderhoud te laten doen bij deze Camo+ organisatie kunnen voor inlichtingen steeds terecht op 0475/63.22.02 of dreamballooning@telenet.be. We kunnen er meteen aan toevoegen dat een volledig onderhoud + verlenging van het luchtwaardigheidsbewijs gemiddeld zo een 420 euro kost.


Ballon voor 2
23-09-2009 21:11

Op vrijdag 18 september hadden we een speciale ballon voor 2 - vaart.
Cédric wou zijn vriendin tijdens de ballonvaart ten huwelijk vragen, ze hebben allebei een passie voor Schotland.
Voordat we opstegen kwam er een Schotse doedelzakspeler tevoorschijn.

De verrassing was geslaagd , ook het huwelijksaanzoek was een succes.
Na de mooie vaart van Laarne naar Nazareth werd er nog een flesje gekraakt.

Heb je ook zin om iemand te verrassen met een ballon voor 2 arrangement, bel of mail ons gerust.
09/355 59 94 of dreamballooning@telenet.be

Luchtballonvaart voor 2



Waardebon

* Wenst U zo een ballonvaart als geschenk te geven, bestel dan een waardebon, we sturen U hem op en nadien nemen de passagiers contact met ons op voor verdere afspraken. Een geschenk om naar uit te kijken!

* Dream Ballooning is gegroeid uit de passie voor het ballonvaren. Luc begon als crew bij een bevriend piloot en reeds meer dan 15 jaar is hij piloot met een eigen luchtballon. Sinds 1999 is Luc actief met een eigen "droom"-bedrijf dat de gepaste naam van Dream Ballooning meekreeg. Tom begon met ballonvaarten toen hij nog een jonge tiener was. Samen met zijn ouders als crew bij Luc kreeg hij de microbe te pakken en deed intussen de nodige ervaring op voor het behalen van zijn brevet als ballonvaarder. Het bedrijf kan dus rekenen op ervaren piloten en crewleden wat heel belangrijk is voor een veilige ballonvaart.
*


* In de loop van de jaren werden de luchtballonnen van Dream Ballooning zowel op nationale als internationale ballonevenementen uitgenodigd wat ons een waaier van culturen en ervaring opleverde bij het ballonvaren.
*

* Onze ballonvaarten zijn enkel met luchtballonnen van Duitse makelij die gebouwd zijn volgens de hoogste veiligheidsnormen voor de ballonvaart. Veiligheid en service voor onze passagiers zijn van het grootste belang bij hun ballonvaart.
*

* Tars Lootens , Fien Sabbe en Annie De Maeght hebben het peter- en meterschap over onze luchtballonnen.
*

* We zijn door de federale overheid, afdeling luchtvaart, een erkend bedrijf onder het nr. 613 en zijn lid van de Koninklijke Federatie voor ballonvaart en van Profballoon een vereniging die zich bezig houdt met de professionele ballonvaart.
*
Ballonvaren over het Vlaamse land

Ballonvaren is een unieke belevenis voor een unieke prijs - opstijgplaatsen doorheen gans Vlaanderen. Wij varen met luchtballonnen waar de piloot samen met max. 5 passagiers in plaatsnemen, wat de gezelligheid en de veiligheid van de ballonvaart ten goede komt.
Een ballonvaart - waardebon als geschenk voor

* Verjaardag
* Op pensioen stelling
* Valentijn
* Moeder- vaderdag
* Kerstmis en Nieuwjaar
* Huwelijksverjaardag
* Een ander leuk idee??

luchtballon
Wat kost een ballonvaart?

* De ballonvaart van ongeveer 1h tot 1h20 in de regio tussen Gent en Brussel kost 135 euro per persoon, verzekering en btw inbegrepen.
* Ballonvaarten in andere regio's zijn uiteraard ook mogelijk, prijs op aanvraag.

Doorlopende promotie: 10 euro korting per persoon bij boeking met 5 of 10 passagiers voor een ballonvaart in Laarne tijdens de weekdagen.

ballonvaarten
Praktische schikkingen voor ballonvaarten

* We spreken in overleg met U een datum af zodat u steeds vooraf weet wanneer u zal ballonvaren. Is het op de afgesproken dag slecht weer krijgt u meteen een nieuwe afspraak.
* De passagier vraagt aan familie of vrienden om na vertrek van de luchtballon onze volgwagen te volgen zodat zij na de ballonvaart kunnen terugkeren.

ballonvaart
Een privé ballonvaart

* Wil U echt eens alleen met z'n tweeën de lucht in dan vaart U samen met de piloot over het Vlaamse Land. Tijdens en na de ballonvaart wordt U verwend met een lekkere Champagne en een hapje. Na de ballonvaart wordt u in een 4x4 voertuig teruggebracht naar de opstijgplaats. Een exclusieve gebeurtenis als u samen wat te vieren heeft. Deze ballonvaart is ook te verkrijgen als geschenkbon. Voor meer informatie: ballon voor 2

Gratis gift-bag na de ballonvaart voor iedere passagier
Ballonvaarten

Een ballonvaart voor 2 - de formule voor

* Huwelijksaanzoeken
* Huwelijksverjaardagen
* Een romantische avond met z'n 2
* Valentijn
* Speciale gelegenheden
* Elk ander leuk idee
Kiwi luchtballon

* Helemaal exclusief wordt het wanneer U na de ballonvaart gaat overnachten in een romantisch verblijf met champagneontbijt. Voor verdere info zie: www.vanhercke.com/bb of www.groenegenoegen.be

Praktische schikkingen voor de ballon voor 2 formule

* We spreken in overleg met U een datum af zodat u steeds vooraf weet wanneer u zal ballonvaren. Is het op de afgesproken dag slecht weer krijgt u meteen een nieuwe afspraak.

ballon voor 2

Waardebon

* Wenst U zo een ballonvaart als geschenk te geven, bestel dan een waardebon, we sturen U hem op en nadien nemen de passagiers contact met ons op voor verdere afspraken. Een geschenk om naar uit te kijken!

Ballonvaren met het bedrijf

luchtballonvaart U kunt ballonvaren met een onbeperkt aantal passagiers in de meest veilige en comfortabele omstandigheden, dit maakt van ballonvaren het originele marketinginstrument bij uitstek. Tijdens de gehele duur van het ballongebeuren heeft U de ruimste tijd om alle zakelijke banden nauw aan te halen. Zowel klanten, collega's als personeel zullen in de wolken zijn over deze unieke ballonvaart. De beste combinatie om tijdens een uitstapje zaken te doen. Bovendien biedt ballonvaren U een veilig en milieuvriendelijk imago.

Ballonvaren combineren met een etentje en/of champagne zijn een greep uit de mogelijkheden, geef ons uw wens te kennen en wij doen het nodige. Standaard is steeds een hapje en een drankje inbegrepen ook voor de volgers na de ballonvaart.

Wat met slecht weer?

Dream Ballooning biedt U een waardig alternatief wanneer uw ballonvaart - incentive niet kan uitgesteld worden, namelijk een huifkartocht.

luchtballonvaart  Laarne In samenwerking met paardenmelkerij Kattenheye bieden we u een tocht doorheen Laarne aan. Doorheen de velden waar in de middeleeuwen de heksen werden verbrand en langsheen het prachtige kasteel wordt de tocht geanimeerd door uw koetsier en door de piloten van de warmeluchtballon. Uiteraard zullen de nodige dranken niet vergeten worden en wordt de tocht afgerond met een bezoek aan de paardenmelkerij.