maandag 25 januari 2010

Vip-air ballooning ballonvaart Sint-Niklaas

Vip-air ballooning bvba is een dynamische onderneming die ontstond uit puur idealisme en passie voor de ballonsport.

ballonvaart Sint-Niklaas
VIP-AIR BALLOONING bvba

Franciscuslaan 14
9112 Sinaai
België
03/772.48.17
03/777.93.88

Ballonvaren is voor iedereen, ongeacht de leeftijd. De enige voorwaarde is dat je wel boven de mand uitkomt, anders kan je niet genieten van het adembenemende uitzicht! Bij een zacht briesje is het zelfs voor de kleinsten onder ons een prachtig avontuur.

Vip-Air staat ondermeer in voor de opleiding van jonge piloten, het verzorgen van publiciteits- en passagiersvaarten en het beheer van verschillende warmeluchtballons.
Onze piloten genoten een degelijke opleiding en blikken terug op een indrukwekkende lijst prestaties, van ballonvaarten boven de uitgestrekte weiden van Friesland tot de toppen van de Oostenrijkse alpen.
Deelname aan verschillende internationale meetings in Frankrijk, Engeland, Italië, Slovenië en Polen. Zelfs bij de opening van Expo 92 te Sevilla kon VIP-AIR niet ontbreken.

Echter het leeuwendeel van de vaarten gebeurt boven Belgisch grondgebied en ook daar "vaart" VIP-AIR zich in de kijker.
Reeds twintig maal deelnemer aan Belgisch grootste ballonmanifestatie te Sint-Niklaas, en meetings in Eeklo, Doornik, Vencimont, Wingene, Waregem enz...
Nog in eigen land hadden we het genoegen enkele BV's in onze ballonmand te mogen verwelkomen, zoals: Jacky Lafon, Nest Adriaensen, Dana Winner, Wendy Van Wanten, Sam Gooris, Plastic Bertrand, Tars Lootens e.a. Daisy Van Cauwenberghe en Georges Ceusters namen het peterschap op zich van één van onze luchtballons.

Ook mochten we kleur brengen op de achttiende verjaardag van Petra en figureerden we in de BRTN-milieukaravaan en in de VTM-soap "Familie".
En last but not least: de talrijke zakenrelaties van onze sponsors die aan een tocht per ballon een onvergetelijk relatiegeschenk beleefden.

Al onze ballonnen worden degelijk onderhouden en worden jaarlijks minstens tweemaal gecontroleerd. Om volledig ingedekt te zijn, wordt er voor elke vlucht een verzekering afgesloten.

Bent U geïnteresseerd in één van onze diensten of wenst u gewoon vrijblijvend informatie, aarzel niet en mail nu Vip-Air Ballooning.


:: Boekingen


Vanaf 4 personen komen we ter plaatse, m.a.w. bepaal je zelf de opstijgplaats in België. Uiteraard gelden er een aantal reglementen die moeten gerespecteerd worden; zo kan je moeilijk verwachten van in Zaventem op te stijgen... Ook een aantal regionale vliegvelden leggen ons beperkingen op. Onze professionele piloten kunnen jullie onmiddellijk melden of de door jou gekozen opstijgplaats toegelaten is.

Voor boekingen kan je steeds terecht op volgende telefoonnummers: 03/777.93.88 en 03/772.48.17.

Meteen bij de boeking leggen we een datum vast, zodat alles op voorhand kan geregeld worden en nutteloos wachten op een telefoontje tot het broodnodige beperkt blijft.


:: Prijzen


De prijzen kunnen variëren:
- van 120 EUR (indien je met volle manden boekt en de vlucht in het Waasland wil laten doorgaan)
- tot 130 EUR (indien je boekt voor één persoon of buiten het Waasland)
- en meer (indien je boekt met heel speciale wensen...)


:: Last-minutes


Indien er nog plaatsjes vrij zijn, kan je genieten van een last-minute met een korting tot 30%. Deze plaatsjes zijn uiteraard beperkt en er zijn niet meer plaatsen beschikbaar dan aangeduid!!!
Hiervoor contacteer je ons best op het GSM-nummer vermeld achter de datum en de plaats.

Geen beschikbaar



:: Goede afspraken maken goede vrienden...


- slechts vanaf 4 personen is er mogelijkheid om de opstijgplaats te beïnvloeden.
- voor boekingen met minder dan 4 personen komt er een extra verplaatsingsvergoeding indien men zelf een opstijgplaats kiest.
- weersomstandigheden kunnen alle plannen dwarsbomen, want veiligheid staat bij ons boven alles!! Er wordt zo snel mogelijk naar een nieuwe afspraak gewerkt, in het belang van alle partijen. - er zijn andere voorwaarden voor publicitaire vaarten. Contacteer ons gerust...