vrijdag 22 januari 2010

Luchtballon reclame

Steeds meer bedrijven stellen hun vertrouwen in de ballonvaart.

Een warme luchtballon in de kleuren en met het logo van uw bedrijf is de ideale drager voor uw reclameboodschap.

Danny Bertels Ballooning heeft alle facetten van het ballonvaren in één hand. Van het eerste idee tot het daadwerkelijke moment dat de ballon in de lucht hangt.
Wij kunnen voor uw bedrijf een eigen ballon ontwerpen en deze laten bouwen. Veel is mogelijk wat betreft vorm, kleur en grootte van de ballon.

luchtreclame-1.jpgBij ballonreclame zijn er verschillende mogelijkheden op meerdere financiële niveaus.

De exploitatie van een bedrijfsballon kan op vele manieren worden ingevuld, welke variëren van een eenvoudig spandoek op een neutrale ballon of op de mand, tot de aanschaf van een special-shape in uw eigen huisstijl.
Het bepalen van het doel van uw luchtballon is hierin zeer belangrijk. Wanneer het doel van de luchtballon is vooropgesteld kunnen we een correct voorstel maken.

De normale ballonnen bestaan in verschillende groottes van één tot negentien passagiers. Een special-shape ballon kan in zowat elke vorm gemaakt worden maar deze is meestal beperkt in het meenemen van passagiers.

luchtreclame-3.jpgU kunt uw ballonreclame zelf uitbreiden met vele extra's zoals auto, trailer, certificaten,crewkleding, ballongadgets,…in uw huisstijl.
Wij staan garant voor een maximale exposure van uw ballon.
Wij verzorgen voor u het ontwerp, de aankoop, de inschrijving, verzekering, het onderhoud en de uitbating van de luchtballon.

Een publicitaire luchtballon is het reclamemiddel bij uitstek om in zetten op opendeurdagen, productbeurzen, popfestivals, sportevenementen, Gentse feesten, enz…


Kapelstraat 87
2160 Wommelgem

tel: 03 353 85 35
gsm: 0475 460 423

info@bertelsballooning.be