donderdag 21 januari 2010

Luchtballon cadeaubon


Rabbits Ballooning
Voortkapelseweg 28
B-2250 Olen (België) tel. 014-26.30.50
GSM 0476-37.30.50
email: rabbits@skynet.be

Hieronder vindt u informatie over ballonvaren en heeft u de mogelijkheid online cadeaubons en ballonvaarten te bestellen.

Voor meer informatie kan u steeds onze andere site raadplegen op www.rabbitsballooning.be

Wat bieden wij?

* een ballonvaart van één tot anderhalf uur op verschillende hoogtes;
* na de ballonvaart verhaaltje van de piloot over het ontstaan van de luchtballon, de ludieke champagnedoop (en natuurlijk zelf een glaasje drinken) en uitreiking van een vaartcertificaat;
* vervoer terug naar de vertrekplaats indien u zelf geen volgwagen heeft;
* een ballonvaart in kleine groep: Wij hebben bewust voor kleine ballons gekozen (3 en 6 passagiers per ballon) zodat aan elke passagier de nodige aandacht kan worden gegeven.
* de volgende dag staan de foto's van uw vaart online op onze website. Indien gewenst sturen wij u de foto's door met een grotere resolutie.
* onze ballons zijn niet voorzien van publiciteit waardoor ze een geliefd onderwerp zijn voor fotografen.

KORTOM: wij zorgen voor een unieke ervaring die u nooit zal vergeten.
Hoeveel kost een ballonvaart?

Cadeaubon

Wil u een ballonvaart cadeau doen (verjaardag, jubileum, ... of zo maar), dan kan u bij ons terecht voor een cadeaubon ( kostprijs: 150 EUR ). De gelukkige ontvanger kan dan zelf met ons contact opnemen om een afspraak te maken voor de vaart.
Individuele boeking

De basisprijs voor een ballonvaart (in de Kempense regio) bedraagt 150 EUR per persoon (BTW en verzekering inbegrepen), ongeacht het aantal personen.

In dit geval deelt u de mand mogelijk met andere medepassagiers (3 of 6 passagiers per ballon). De opstijgplaats wordt de dag van de vaart zelf bepaald in functie van de windrichting omdat er bepaalde gebieden zijn waar een ballon niet mag varen.Wij hebben opstijgterreinen in Herentals, Olen, Geel, Turnhout, Mol, Westerlo, Aarschot, Rotselaar, Berlaar, Beerzel, Lille, Lommel, ...
Exclusieve vaart

U kan onze ballons ook exclusief afhuren, voor een vaart zonder andere medepassagiers. In dat geval varieert de prijs naargelang de ballon die ingezet wordt en het aantal personen.
ballon

grote wesp

wesp

Funny Bunny
aantal personen

6

2

3

4

2 of 3

4
totaalprijs

900 EUR

500 EUR

600 EUR

700 EUR

700 EUR

800 EUR

U kan dan ook zelf de opstijgplaats kiezen (in de Kempense regio, of ook elders mits opleg, en steeds in overleg). Bezoek ook de website van Funny Bunny op www.funnybunny.be

Hoe boekt u een ballonvaart?



Klik hiernaast om online uw ballonvaart of cadeaubon(s) te bestellen.
Voor meer informatie over de ballonvaart verwijzen wij graag naar onze hoofdsite op www.rabbitsballooning.be

U kan ook telefonisch boeken op het nummer 014/ 26 30 50.
Dan kunnen wij ook al uw eventuele vragen onmiddellijk beantwoorden en controleren of de door u gekozen datum en/of plaats mogelijk zijn.

Na telefonische afspraak kan U ook eventueel langskomen voor betaling en/of ophalen van de cadeaubon(s). Voor een routebeschrijving kunt u dit kaartje raadplegen.